НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Політика
Світ
10.07.2022 724

У NASA показали вигляд лінії фронту в Україні із космосу: фото

Охоплені вогнем території на сході та півдні української держави зафіксували супутники, які здійснюють моніторинг за осередками великих пожеж.

c0cca99cb1c5b41b5a565b89c44e3e74_10.07.22

Система Firms NASA, яка займається виявленням великих пожеж на планеті, зафіксувала найгарячіші точки на фронтах війни, яку розв’язала в Україні Російська Федерація. Пише ТСН. 

Відповідні зображення можна побачити на сайті Firms.

Супутникові фото з навколоземної орбіти зафіксували основні осередки українсько-російської війни, які зосереджені на сході нашої країни – у Луганській, Донецькій та частині Харківської області, а також на півдні – на Миколаївщині та Херсонщині. Вся лінія фронту охоплена пожежами.

Як раніше повідомили в Нацполіції України, через обстріли російських військ ліквідовувати пожежі на деокупованих територіях важко, а в окупованих регіонах росіяни навмисно не дозволяють це робити. Крім того, загарбники знищують склади з зерном, сільськогосподарську техніку та сонячні електростанції.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів з боку російських військ 7 липня у Запорізькій області загорілись поля. Вогонь перекинувся на сусідню Дніпропетровську область.

У суботу, 9 липня, цілими ворожої артилерії на Харківщині ставали урожайні поля, птахокомплекс, сміттєзвалища і відкриті території.

Оценка материала:

5.00 / 2
У NASA показали вигляд лінії фронту в Україні із космосу: фото 5.00 5 2
Політика / Світ
10.07.2022 724
Еще материалы раздела «Світ»