<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Політика
Україна
10.07.2022 620

"Перемога України – це і перемога Грузії": командир "Грузинського легіону" назвав умову завершення війни

Процес війни залежить від того, як Україна зможе впоратися з тим натиском обстрілів, які зараз ведуться.

Єдиний варіант завершення війни – це деокупація абсолютно всіх територій України, включно з деокупацією Криму. Пише ТСН. 

Про заявив командир легіону Мамука Мамулашвілі в інтерв’ю "Українській правді".

"Примітивно кажучи, коли будуть установки, якими ми зможемо відповідати росіянам на артилерійські обстріли, це пришвидшить завершення війни. Отже, все залежить саме від того, коли Україна отримає все", - зазначив Мамулашвілі.

Він наголосив, що сьогодні "перемога України – це і перемога Грузії".

"У Грузії також 20% територій окуповано Росією. І Грузія сьогодні повністю залежить від війни в Україні. Від того, як закінчиться війна в Україні.  Я думаю, кожен громадянин Грузії має розуміти, що його місце сьогодні в Україні, і тут вирішується доля не лише України. Навіть зовсім не лише України, а багатьох європейських країн, країн НАТО та Грузії зокрема. Я дуже хочу, щоб кожен грузин розумів, що сьогодні тут триває боротьба і за Грузію, і вони мають до цього приєднатися", - резюмував він.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Перемога України – це і перемога Грузії": командир "Грузинського легіону" назвав умову завершення війни 5.00 5 1
Політика / Україна
10.07.2022 620
Еще материалы раздела «Україна»