<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
11.07.2022 686

У Міноборони назвали топ-3 РСЗВ окупантів, "подаровані" українським військовим

Українські військові продовжують збирати трофеї, відібрані у російських окупантів. Одними з головних "подарунків" для ЗСУ є ворожі РСЗВ.

imgonline_com_ua_resize_lt7b6763fsn_650x410_11.07.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони України у Facebook.

У відомстві склали топ-3 РСЗВ росіян, захоплених українськими військовими.

Так на третьому місці знаходиться БМ-27 "Ураган", яка буде знищувати в умілих українських руках окупантів на відстані 30-35 кілометрів. При цьому вогонь ведеться з закритої позиції та кабіни.

На другому місці-РСЗВ "Торнадо-Г". Українці вдосконалили цю техніку новими реактивними боєприпасами. "Торнадо-Г" буде активно знищувати окупантів за рахунок дальності стрільби і супутникового наведення.

У топ-1 увійшла ТОС-1А "Солнцепек", яка також є легендою російської пропаганди. Одним залпом така техніка здатна випустити 24 снаряди і накрити площу 200 квадратних метрів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що чеченські бійці з Добровольчого батального Шейха Мансура взяли в якості трофей Російський важкий вогнемет ТОС-1А"пригрів".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони назвали топ-3 РСЗВ окупантів, "подаровані" українським військовим 5.00 5 2
Політика / Україна
11.07.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»