<
НОВИНИ ДНЯ: Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  "Бельбек" стає "виснажливою пасткою" для найкращої російської ППО – Forbes  В Україні на вихідних вируватиме негода: синоптики дали детальний прогноз  “Дистанційне” звільнення Криму: експерт оцінив ймовірність такого сценарію  З капустою, м'ясом, горохом та грибами: 5 простих рецептів зраз для обіду чи вечері  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   Кого вважають "молодняком" на фронті: військовий здивував відповіддювсі новини дня
Політика
Україна
11.07.2022 550

Росіяни нищать власну бронетехніку, яку мали відправити на війну: розвідка назвала причину

Аби уникнути відправки на війну, російські військові, що дислокуються поблизу державного кордону з Україною, виводять з ладу свою бойову техніку.

imgonline_com_ua_resize_uixej3fv9jwr_650x410_11.07.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки.

"Військовослужбовці 103 мотострілецького полку, що входить до складу 150 мотострілецької дивізії, лише протягом тижня розукомплектували та вивели з ладу 17 БТР-82А та 9 командно-штабних машин К1Ш1, які вже були готовими до завантаження на залізничні платформи", - йдеться в повідомленні.

В ГУР додають, що такий спосіб уникнути участі у бойових діях в Україні набуває серед російських військових масового характеру.

За даними розвідників, проблема набула настільки великих розмірів, що командувач південного військового округу звернувся до ФСБ РФ з проханням посилити нагляд за технікою та спостереження за окупантами, яких відправлятимуть на війну в Україну.

Як повідомлялося раніше, підрозділи військової контррозвідки СБУ вже знищили 33 одиниці важкої російської техніки на десятки мільйонів доларів.

Крім того, минулої доби Росія втратила в Україні ще 100 своїх військових убитими і один гелікоптер. Загалом українські бійці знищили близько 37 300 окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни нищать власну бронетехніку, яку мали відправити на війну: розвідка назвала причину 5.00 5 2
Політика / Україна
11.07.2022 550
Еще материалы раздела «Україна»