<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Політика
Україна
11.07.2022 1566

Не краще за армію Сомалі: у «Грузинському легіоні» розповіли, як воюють росіяни

Угруповання російських військ достатньо велике, однак за професіоналізмом воно не краще за війська Сомалі чи іншої держави, які не особливо звертають увагу на особовий склад своєї армії.

630_360_1646647270-136_11.07.22

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю Українській правді повідомив командир "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі, відповідаючи на питання щодо рівня підготовки російських військових у війні.

«У нас про них (про армію рф – ред.) була думка набагато вища, ніж вони насправді виявилися. Це абсолютно непідготовлене угруповання військ, хоча воно досить велике. За професіоналізмом воно не краще за війська Сомалі чи якоїсь іншої держави, які специфічно не особливо звертають увагу на особовий склад своєї армії.

І, слава Богу, у російській армії є корупція. Це нам дуже допомогло, і я сподіваюся, що вона розвиватиметься й надалі. Тож як військові, я б сказав... я не люблю недооцінювати ворога, але з професійного погляду вони навіть не були підготовлені до того, що вони мали побачити в Україні. І багато хто з них загинув», - зазначив Мамулашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Оценка материала:

5.00 / 3
Не краще за армію Сомалі: у «Грузинському легіоні» розповіли, як воюють росіяни 5.00 5 3
Політика / Україна
11.07.2022 1566
Еще материалы раздела «Україна»