<
НОВИНИ ДНЯ: Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16всі новини дня
Політика
Україна
11.07.2022 1011

Резніков вважає, що Росія розпадеться на кілька держав: "Ми побачимо низку закликів до суверенітету"

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що за кілька років країна-агресорка розпадеться на декілька держав. Передувати цьому будуть заяви від регіонів Росії про суверенітет.

Про це він розповів у інтервʼю The Times.

"Я впевнений, що у найближчі кілька років ми побачимо низку закликів до суверенітету на території Росії. Російська Федерація закінчить своє існування як різні країни – Татарстан, Башкортостан і т. д.", – вважає міністр.

Резніков переконаний, що розвʼязана РФ проти українців війна покладе краї імперії, адже демократичний світ обʼєднався заради перемоги.

Він наголосив, що зараз навіть старі союзники Путіна, як Казахстан і Угорщина, відмовились від нього.

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков вважає, що Росія розпадеться на кілька держав: "Ми побачимо низку закликів до суверенітету" 5.00 5 2
Політика / Україна
11.07.2022 1011
Еще материалы раздела «Україна»