<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
11.07.2022 456

Глава МЗС Британії має намір забезпечити поразку Росії у війні проти України

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трас заявила, що має намір забезпечити поразку Росії у війні проти України, якщо стане прем'єр-міністром країни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на статтю для видання The Telegraph.

"Я висуваю свою кандидатуру, тому що я можу бути лідером, можу приносити результати і приймати важкі рішення. У мене є чітке бачення, куди ми повинні прийти, а також досвід і рішучість для досягнення цієї мети. Я буду боротися на виборах як консерватор і буду керувати як консерватор. Я швидко і ефективно почну працювати на посаді прем'єр-міністра, щоб попіклуватися про поразку Володимира Путіна в Україні і підтримати роботу економіки", - написала міністр.

Трас також нагадала про свої успіхи на різних посадах в британському уряді. Зокрема, вона підкреслила, що, будучи главою МЗС Великобританії, вона допомогла своїй країні очолити міжнародну реакцію на війну, яку Росія розв'язала проти України, а також ввести жорсткі санкції, які "заподіяли реальний біль Путіну і Кремлю".

Оценка материала:

5.00 / 2
Глава МЗС Британії має намір забезпечити поразку Росії у війні проти України 5.00 5 2
Політика / Світ
11.07.2022 456
Еще материалы раздела «Світ»