<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
11.07.2022 744

Щоденно від 20 до 40 осіб намагаються незаконно перетнути кордон України

Від 20 до 40 осіб на добу намагаються незаконно перетнути кордон України у пунктах пропуску та поза їх межами.

Про це на брифінгу повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає LB.ua.

“Щоденно співробітники Державної прикордонної служби відмовляють у перетині кордону на виїзд тим категоріям, які підпадають під обмеження. Лише за минулу добу відмовлено майже 150 особам. Також нами щоденно затримуються порушники, які намагаються незаконно перетнути кордон. Як поза межами пунктів пропуску, так і за підробними документами. За минулу добу таких було близько 45”, – заявив він.

Загалом з 24 лютого поза межами пунктів пропуску, на так званій “зеленій ділянці” кордону було затримано 3 900 таких осіб.

“Ще 1 470 було зупинено у пунктах пропусків під час спроб виїхати за межі країни за підробними документами або в інший незаконний спосіб”.

Водночас Андрій Демченко констатував зменшення кількості таких порушників з початку повномасштабного вторгнення.

“Якщо аналізувати щоденно, то зараз ці показники фактично є сталими. Від 20 до 40 осіб за добу. Це спільний знаменник тих, хто незаконно намагається перетнути кордон у пунктах пропуску та за їх межами. Звісно, цей показник набагато менший, ніж у перші тижні та місяць після введення воєнного стану. Тоді таких порушників було набагато більше”, – підсумував речник ДПСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Щоденно від 20 до 40 осіб намагаються незаконно перетнути кордон України 5.00 5 2
Політика / Україна
11.07.2022 744
Еще материалы раздела «Україна»