<
НОВИНИ ДНЯ: Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
12.07.2022 861

"І це ми ще не починали": Данілов розповів про західну зброю та потролив Путіна

Західна зброя в Україні змінить хід війни.

214149506484112925daebe58b97c847_12.07.22

Секретар РНБО Олексій Данілов потролив Путіна словами, що "ЗСУ ще не починали воювати". Пише ТСН. 

Про це секретар РНБО написав у соціальних мережах.

Данілов наголосив, що вже зараз сучасне озброєння завдає вдалих ракетних ударів по російських окупантах. І це лише початок.

"Кількісні переваги росармії нівелюються українською ракетно-артилерійською точністю. Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни. І це ми ще не починали! Деморалізація, демілітаризація і деокупація – три головні ефекти роботи сучасної західної зброї зі знищення командних пунктів, техніки та складів боєприпасів рашистів за останній час", - наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у четвер, 7 липня, знову вдався до погроз Україні. Диктатор невдоволений заявами України та західних партнерів про те, що РФ потрібно перемогти на полі битви, та погрожує, мовляв, "Росія ще не починала воювати".

Оценка материала:

5.00 / 2
"І це ми ще не починали": Данілов розповів про західну зброю та потролив Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
12.07.2022 861
Еще материалы раздела «Україна»