<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.07.2022 18228

Швидкі мариновані кабачки: можна кайфувати вже через 20 хвилин

Мариновані кабачки стануть відмінною літньою закускою. Готувати їх дуже швидко, а насолоджуватися смаком можна майже відразу.

Своїм способом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Кабачки - 500 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Мед або цукор - 0,5 ст. л.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Часник-1-2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 ст. л.
  • Чорний мелений перець - за смаком

Покрокове приготування

  1. Наріжте кабачки тонкими кільцями. Посоліть і залиште на 5-10 хвилин.
  2. Дрібно наріжте петрушку.
  3. Подрібніть часник.
  4. Змішайте мед (цукор), часник, чорний мелений перець, оцет і рослинну олію.
  5. Злийте рідину з кабачків.
  6. Додайте маринад і петрушку. Перемішайте, поставте в холодильник маринуватися мінімум на 20-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Швидкі мариновані кабачки: можна кайфувати вже через 20 хвилин 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.07.2022 18228
Еще материалы раздела «Суспільство»