<
НОВИНИ ДНЯ: Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
12.07.2022 526

"Готуємось від 24 лютого": у ЗСУ прокоментували звільнення від окупантів півдня України

ЗСУ готуються до звільнення півдня України від 24 лютого.

d8f38f63933e982be4c5c543a05655d2_12.07.22

Вже зараз українські захисники повільно, але впевнено просуваються на південному напрямку. Пише ТСН. 

Про це 11 липня під час брифінгу сказала речниця Сил оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Підготовка до звільнення півдня триває, напевно, ще із 24 лютого. Тобто ми готові до звільнення півдня і просуваємося, робимо щодня цю роботу", - пояснила Гуменюк.

В ОК "Південь" додали, що після посилення українських захисників сучасною артилерією процес звільнення окупованих території пришвидшиться.

"Все ж дотримуймося режиму тиші, який нам дуже потрібен, щоб виконати свою роботу. Тільки коли її буде виконано, ми зможемо говорити про неї. Просування наших військ відбувається: воно повільне, але впевнене. Оголошення про наші успіхи буде, щойно їх буде закріплено", - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявляв, що президент України Володимир Зеленський наказав деокупувати південні регіони України. Для цього ЗСУ активно готуються та освоюють сучасну західну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Готуємось від 24 лютого": у ЗСУ прокоментували звільнення від окупантів півдня України 5.00 5 1
Політика / Україна
12.07.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»