<
НОВИНИ ДНЯ: Політолог вказав на знакові залаштункові деталі "інавгурації" Путіна  "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦК  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Політика
Світ
12.07.2022 603

Лукашенко вже розповідає, звідки Захід готує "напад" на Росію

Лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко заявив, що Захід готується "напасти" на Росію. І нібито через територію Білорусі та України.

Про це повідомляє Белта.

"Останнім часом, і ми це детально обговорювали вчора з президентом Російської Федерації, розробляються стратегічні плани нападу на Росію. І головний напрямок удару, історія повторюється - через Україну та через Білорусь", - сказав Лукашенко.

Зазначимо, раніше білоруський диктатор вже "прославився" своєю відомою фразою про "покажу звідки готувався напад", яка вже стала відомим мемом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко вже розповідає, звідки Захід готує "напад" на Росію 5.00 5 1
Політика / Світ
12.07.2022 603
Еще материалы раздела «Світ»