<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Політика
Україна
12.07.2022 712

Щоб стати українцем, доведеться скласти іспит: уряд готує закони

Уряд почав підготовку законопроєктів щодо запровадження іспиту для набуття громадянства України.

Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Telegram.

На виконання завдання президента Міністерству юстиції та Міністерству внутрішніх справ доручили внести на розгляд уряду проєкти законів про запровадження іспиту для набуття громадянства України.

Міністерство освіти і науки спільно з Національною комісією зі стандартів державної мови сформують програми іспиту на рівень володіння українською мовою, а також з історії та основ Конституції України.

"Громадянство України сьогодні — це привілей. І кожен, хто на нього претендує, повинен знати й розуміти основоположні засади нашої країни", – зазначив прем’єр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Щоб стати українцем, доведеться скласти іспит: уряд готує закони 5.00 5 1
Політика / Україна
12.07.2022 712
Еще материалы раздела «Україна»