<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2022 1048

Скільки ще триватиме війна: Жданов порівняв ресурси України та Росії

На жаль, у Росії ресурс є.

Російське командування буде знімати зі зберігання старе радянське озброєння,щоб продовжувати воювати за наказом очільника Кремля.

Про це йшлося у розмові військового експерта Олега Жданова із кореспонденткою ТСН.

"Ще на початку війни я припустив, що ми можемо дочекатися на той момент, коли російські війська приїдуть на танках Т-34. І не тому, що вони хочуть пафосно щось продемонструвати, а тому що окрім цих танків в них більше нічого не залишилося. РФ наразі буде знімати зі зберігання старе радянське озброєння і будуть продовжувати воювати. Серед 140 млн населення завжди знайдеться 100 тис - менше 1 % - для того, щоби взяти участь у війні", - зазначив експерт.

Щодо готовності України воювати довго, то, за словами Жданова, тут все залежить не від нас.

"Наші власні запаси вже закінчилися. Сьогодні ми воюємо на запасах Заходу - тих країн, що нас підтримують. Якщо Захід не захоче програти в цій війні і не отримати нового Гітлера в образі Путіна, то вони нам будуть допомагати стільки, скільки потрібно для того, щоб ми вистояли і перемогли. Вони поставили в цій війні на нас. Ставку вже змінити неможливо, не програвши самим", - додав експерт.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у четвер, 7 липня, знову вдався до погроз Україні. Диктатор невдоволений заявами України та західних партнерів про те, що РФ потрібно перемогти на полі битви, та погрожує, мовляв, "Росія ще не починала воювати".

Оценка материала:

5.00 / 3
Скільки ще триватиме війна: Жданов порівняв ресурси України та Росії 5.00 5 3
Політика / Україна
13.07.2022 1048
Еще материалы раздела «Україна»