<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2022 1372

В Харківській області за загадкових обставин почали зникати колаборанти

На окупованій частині Харківської області безвісти зникають колаборанти.

Випадки спостерігаються на окупованих територіях. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Status Quo з посиланням на Борівську селищну раду.

"В управлінні громадою окупаційна влада спирається на місцевих колаборантів. Проте останнім часом із посібниками окупантів почали відбуватися дивні речі: деякі з них після спілкування з російськими спецслужбами зникли у невідомому напрямку. Рідні б'ють на сполох і не знають, де шукати своїх неблагонадійних родичів. Випадки спостерігаються і на інших окупованих територіях", - йдеться у повідомленні.

У селищній раді додають, що останнім часом місця скупчення ворожої техніки та живої сили противника все частіше зазнають ураження вогнем з боку ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Харківській області за загадкових обставин почали зникати колаборанти 5.00 5 2
Політика / Україна
13.07.2022 1372
Еще материалы раздела «Україна»