<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт про можливу відправку військ КНДР в Україну: закінчиться сумно для Пхеньяна  Пропагандисти в Росії скиглять, що "СВО" провалилася  Грозові зливи та спека. Синоптик дала прогноз на 29 червня в Україні  Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2022 481

Військовий експерт пояснив, чи настав перелам у війні: "Розбиття складів ворога поки що не може вплинути на ситуацію"

Переламу у війні, яку розв’язала Росія проти України, ще немає.

І це навіть з урахуванням того, що українська армія точними ударами б’є по ворожим складам із боєприпасами та знищує техніку окупантів. Пише ТСН. 

Про це в етері телеканала “FreeДом” повідомив військовий експерт Сергій Грабський.

“Переламу у війні ще немає. І ми повинні це чітко усвідомлювати. Ворог зосередив просто колосальні ресурси для війни проти України. Тому розбиття 20-30 складів поки що не може вплинути на ситуацію на фронті. Ворог поки що сам не розуміє, що трапилось. Не відчуває ударів по оперативним резервам. Хоча через деякий час ворог вже почне все усвідомлювати”, - наголосив Сергій Грабський.

Він також додав, що на деяких напрямках окупанти у п’ять разів перевищують українську армію за кількістю та продовжують свої активні дії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий експерт пояснив, чи настав перелам у війні: "Розбиття складів ворога поки що не може вплинути на ситуацію" 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2022 481
Еще материалы раздела «Україна»