<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватисьвсі новини дня
Політика
Росія
13.07.2022 676

Кремль провів таємне опитування щодо припинення війни проти України: росЗМІ дізналися результати

Лише 30% росіян виступають за негайне припинення війни проти України.

Більшість із тих, хто хоче, щоб бойові дії припинилися - це молодь. Водночас старші громадяни Росії підтримують звірства окупаційної армії. Пише ТСН.

Про це повідомляє видання Meduza, яке посилається на отримані дані закритого опитування ВЦИОМ, організованого Кремлем наприкінці червня.

Видання зазначає, що росіян запитували, чи підтримують вони негайне припинення війни проти України. Кількість респондентів невідома.

30% людей, які відповіли на це запитання, вважають, що "бойові дії в Україні" потрібно "зупинити якнайшвидше". Ще 13% було важко відповісти; 57% опитаних вважають, що війну треба продовжувати".

Припинення війни проти України найактивніше підтримують росіяни віком 18-24 роки - 56%, з них лише 19% підтримують продовження війни.

43% росіян віком 25–34 років підтримують закінчення бойових дій, за продовження - 41%.

Найактивніше війну підтримують люди від 60 років. Серед них 72% висловилися за продовження масових вбивств.

Нагадаємо, у Росії секретар ради безпеки РФ Микола Патрушев може готувати свого сина на “заміну” Путіну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль провів таємне опитування щодо припинення війни проти України: росЗМІ дізналися результати 5.00 5 2
Політика / Росія
13.07.2022 676
Еще материалы раздела «Росія»