НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Політика
Світ
13.07.2022 491

Лукашенко звільнив заступника начальника Генштабу, відповідального за мобілізацію

Генерал Олександр Шкіренко відповідав за організаційно-мобілізаційну роботу у білоруській армії.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звільнив з посади начальника головного організаційно-мобілізаційного управління – заступника начальника генштабу Збройних сил генерал-майора Олександра Шкіренка. Пише ТСН. 

Про це повідомляє прес-служба Лукашенка.

Шкіренко відповідав за організаційно-мобілізаційну роботу. Був начальником відповідного головного управління. Тепер його "зарахували до розпорядження міністра оборони".

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що звільнення Шкіренка пов'язане з нездатністю швидко відреагувати на завдання щодо мобілізації білоруських озброєних сід.

"Думаю, це не останнє гучне звільнення у ЗС Білорусі", — вважає Геращенко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко звільнив заступника начальника Генштабу, відповідального за мобілізацію 5.00 5 2
Політика / Світ
13.07.2022 491
Еще материалы раздела «Світ»