<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
14.07.2022 1023

Лідер ДДТ Шевчук відмовився від гонорарів та переказав всі гроші на допомогу Україні

Легендарний російський рокмузикант Юрій Шевчук ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні чітко продемонстрував свою позицію.

00d1539b6b5060c78f47af617de50af2_14.07.22

Так, артист критикує війну, яку вороже розв'язала РФ. Пише ТСН. 

Як розповів Шевчук, він намагається бодай чимось допомогти. Тож ще на початку повномасштабної війни артист став відмовлятися від гонорарів за свої виступи. Натомість, всі зароблені гроші Шевчук переказує на допомогу біженцям з України.

"Мої діти дорослі вже, мені не так потрібно багато фінансів. Я свій гонорар особисто жодного разу не взяв ні за один концерт. Я всі гроші переказував біженцям з України. Люди страждають, навіть ті, кого силоміць виселили перед війною, вони живуть десь в гуртожитках", - розповів музикант на YouTube-каналі "Скажи Гордеевой".

Зокрема, від початку повномасштабної війни артист відіграв 10 концертів. Як розповів Шевчук, усі присутні на нього виступах засуджували дії Росії.

Утім, на Юрія Шевчука склали адміністративний протокол після концерту в Уфі, на якому він розкритикував воєнні дії, які веде РФ в Україні, а також дав власне визначення поняття “батьківщина”, яка, за його словами, не є “задом президента”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лідер ДДТ Шевчук відмовився від гонорарів та переказав всі гроші на допомогу Україні 5.00 5 2
Політика / Україна
14.07.2022 1023
Еще материалы раздела «Україна»