<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Політика
Росія
14.07.2022 474

На Максима Галкіна завели в Росії кримінальну справу

Російському гумористу Максиму Галкіну загрожує до семи років ув'язнення.

На Максима Галкіна, який публічно засуджує війну в Україні, завели в Росії кримінальну справу через розповсюдження так званих фейків про російську армію. Пише ТСН. 

Про це повідомив депутат країни-агресорки Роман Худяков у своєму Instagram, який заборонений в РФ.

"У Росії проти нього порушено кримінальну справу. Галкін наговорив собі на статтю. І вона передбачає ув'язнення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив депутат, Максима Галкіна можуть заарештувати в Туреччині та екстрадувати до Росії. Загалом, гумористу загрожує до семи років ув'язнення через те, що він розповідає правду про жахливу війну в Україні, яку вороже розв'язала Росія.

"У Туреччині гумориста, найімовірніше, заарештують і екстрадують до Росії. З урахуванням  всього сказаного та громадського резонансу Максим Галкін отримає близько семи років, за винятком того, що проведе у СІЗО до вироку", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Максим Галкін активно висловлює свою позицію та підтримує український народ. Ба більше, шоумен організовує тури, а частину виручених коштів передає на допомогу Україні.

А от Алла Пугачова публічно не висловлює свою позицію. Утім, співачка встала на захист свого чоловіка. Зокрема, Пугачова заявила, якщо на Галкіна заведуть справу, то "вона заговорить і не зупиниться".

Оценка материала:

5.00 / 2
На Максима Галкіна завели в Росії кримінальну справу 5.00 5 2
Політика / Росія
14.07.2022 474
Еще материалы раздела «Росія»