<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
14.07.2022 892

Російське суспільство не готове витрачати власні кошти, підтримуючи свою армію – Арестович

Росіяни не хочуть віддавати жодного рубля на підтримку російської армії. І це свого роди є “вирок” путінського режиму і всієї компанії, які очільник Кремля розгорнув щодо війни проти України.

Російське суспільство не готово витрачати власні кошти, підтримуючі свою армію. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю Наталії Мосейчук повідомив радник голови офісу президента Олексій Арестович.

“Росіяни не хочуть віддавати жодного рубля на підтримку армії. Це “вирок” путінського режиму і всій його компанії. Екстраординарні заходи не допоможуть, тому що закриті опитування показують, що в РФ зрівнялася кількість тих, хто хоче продовжувати війну, і ті, хто проти її продовження”, - розповів Олексій Арестович.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російське суспільство не готове витрачати власні кошти, підтримуючи свою армію – Арестович 5.00 5 2
Політика / Світ
14.07.2022 892
Еще материалы раздела «Світ»