<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
14.07.2022 731

У Росії звільнили наближеного до Путіна чиновника: Арестович заявив, що у РФ скоро почнуться гучні відставки

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що у Росії скоро почнуться гучні відставки на тлі внутрішньо-політичних проблем в країні.

ea84b8d9790a11b27d46ee88437b6111_14.07.22

Зокрема, Арестович повідомив, що 13 липня у РФ звільнили наближеного до російського диктатора Володимира Путіна керівника  "Рособоронпрома", якому очільник Кремля дуже довіряв. Пише ТСН. 

Про це радник Офісу президента розповів під час розмови з ведучою Наталією Мосейчук на 1+1 у середу, 13 липня.

"У Росії почнуться гучні відставки. Сьогодні відставили керівника "Рособоронпрома", який був дуже наближений до Путіна і користувався величезною довірою і до якого є величезні запитання, куди пішли гроші, витрачені на "оборонку", за час його перебування на посаді. Росія як соціосистема видихається. Якщо немає експансії, то відразу і дуже гостро загострюються внутрішньо-політичні проблеми, які існують і з якими впоратися в Росії дуже важко", - сказав Арестович.

Як повідомляли раніше, російські засоби масової пропаганди назвали ймовірного кремлівського "гауляйтера" на окупованих територіях України. Можливим "гауляйтером" Кремля на Донбасі може стати голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, якого Путін "дуже любить".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії звільнили наближеного до Путіна чиновника: Арестович заявив, що у РФ скоро почнуться гучні відставки 5.00 5 1
Політика / Світ
14.07.2022 731
Еще материалы раздела «Світ»