<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Політика
Світ
14.07.2022 766

"Післявоєнний устрій Росії, яка програла": Арестович розповів, чим займаються у Кремлі

У Кремлі зараз готуються до програшу війни проти України.

А Росія - це потяг, який зараз летить у прірву. Пише ТСН. 

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

"Російське керівництво зрозуміло, що воно програє. І мені здається, що заходи, які воно вживає - це заходи післявоєнного устрою держави, яка програла війну. У них є люди, які сподіваються, що їм вдасться втримати Донецьку та Луганську області та на цьому торгуватись. Сьогоднішні переговори у Стамбулі щодо вивозу зерна показали, що із Заходом можна домовитись, але нічого не буде вирішено. Росія вже мертва. Це потяг, який їде у прірву. І я дуже хочу показати на цей процес, бо російські солдати та офіцери, судячи з їхніх перемовин, починають розуміти, що війну вони уже програли. Громадяни РФ починають про це здогадуватись, дивлячись на ситуацію в холодильнику. І тут питання, а чим це все закінчиться. Війна триває 5 місяців, значить їм весь цей час брехали про "спецоперацію", а якщо це триватиме далі, то що буде із гаманцями. А головне, для чого це", - пояснив Арестович.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Післявоєнний устрій Росії, яка програла": Арестович розповів, чим займаються у Кремлі 5.00 5 1
Політика / Світ
14.07.2022 766
Еще материалы раздела «Світ»