<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2022 1729

Окупанти завдали авіаудару по острову Зміїний: у Генштабі назвали їхню мету

Російські війська 14 липня завдали авіаційного удару по острову Зміїний, щоб знищити залишки своєї техніки.

e93d548cac938b84f005932c1021f41b_15.07.22

Окупанти не полишають своїх спроб встановити бодай якийсь контроль над територією України. Пише ТСН. 

Про це заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов повідомив на брифінгу.

"Ворог якийсь завзятий, він не залишає своїх спроб щось встановити, якийсь контроль над нашою територією. О14-й годині мені доповіли, що противник сьогодні завдав авіаційного удару по острову Зміїний. Вони борються із залишками своєї техніки", – пояснив Громов.

Водночас він запевнив, що українські війська контролюють територію острова Зміїний, а згодом контролюватимуть і всю акваторію Чорного моря.

Нагадаємо, російські війська також 13 липня парою винищувачів Су-27 намагалися здійснити бомбардування острова Зміїний. Проте тоді бомби впали в море біля острова.

Оценка материала:

5.00 / 3
Окупанти завдали авіаудару по острову Зміїний: у Генштабі назвали їхню мету 5.00 5 3
Політика / Україна
15.07.2022 1729
Еще материалы раздела «Україна»