<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2022 2585

Арестович повідомив про шалені втрати російської армії у війні проти України

Радник голови Олексій Арестович заявив, що загальні бойові втрати російської армії наближаються до 100 тисяч військових.

За словами Арестовича, станом на зараз відомо, що у бойових діях загинули щонайменше 22 тисячі "ЛДНРівців". Пише ТСН. 

Про це радник голови Офісу президента розповів у розмові з російським адвокатом, журналістом Марком Фейгіним у середу, 13 липня.

"Понод 50 тисяч вбитих, якщо рахувати всі підрозділи російської армії. Щонайменше 22 тис. вбитих з так званих "ЛДНР". Загальні втрати наближають до 100 тис. вбитих. За результатами взяти Слов'янськ та Краматорськ цифра точно наблизиться, а, може, і перевалить 100 тис.", - сказав Арестович.

Нагадаємо, як зазаначали в Офісі президента, станом на 5 липня від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила близько 115 тисяч своїх військових. До цієї цифри входять як жертв, так і поранених.

Оценка материала:

5.00 / 3
Арестович повідомив про шалені втрати російської армії у війні проти України 5.00 5 3
Політика / Україна
15.07.2022 2585
Еще материалы раздела «Україна»