<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Європа
16.07.2022 750

Польща купить у США танки Abrams на заміну Т-72, які передали Україні

Польща купить у США 116 старих танків Abrams. Техніка повинна заповнити недолік, що виник після того, як Варшава передала українській армії танки Т-72.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Polskie Radio.

Відзначається, що перші поставки почнуться на початку наступного року. Бойові машини замінять 240 танків T-72, які виїхали в Україну в якості військової допомоги.

За даними Polskie Radio, угода між міністерствами оборони обох країн вже укладена,

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Іспанія відкрита для переговорів про передачу Україні десяти бойових танків Leopard 2А4 і близько двадцяти бронетранспортерів M113, що знаходяться на озброєнні армії.

Як зазначав президент Володимир Зеленський, Україні не вистачає артилерії для захисту від російських загарбників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Польща купить у США танки Abrams на заміну Т-72, які передали Україні 5.00 5 2
Політика / Європа
16.07.2022 750
Еще материалы раздела «Європа»