<
НОВИНИ ДНЯ: Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не зналивсі новини дня
Політика
Росія
16.07.2022 699

Путін нагородив орденом найвідомішого пропагандиста

Російський телеведучий Володимир Соловйов, який став уособленням кремлівської пропаганди, отримав від президента РФ державну нагороду.

15 липня, російський президент Володимир Путін підписав низку указів про нагородження. Серед тих, кого відзначив своєю увагою господар Кремля, був і найвідоміший російський пропагандист, ведучий токшоу Володимир Соловйов, який перебуває під міжнародними санкціями, як один із розпалювачів війни. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Володимира Соловйова нагороджено орденом "За заслуги перед Вітчизною" IV ступеня. У такий спосіб Путін відзначив його “великі заслуги у формуванні позитивного образу Росії”, як зазначено в указі.

Цікаво, що указом, підписаним того дня, господар Кремля також присвоїв звання народного артиста Російської Федерації співаку Григорію Лепсу, який відомий своїми концертами на окупованій території та агресивною антиукраїнською риторикою.

Нагадаємо, в Італії заарештували нерухомість російського бізнесмена Алішера Усманова та пропагандиста Володимира Соловйова, які потрапили під санкції ЄС через війну РФ проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін нагородив орденом найвідомішого пропагандиста 5.00 5 2
Політика / Росія
16.07.2022 699
Еще материалы раздела «Росія»