НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2022 769

"Це поетапний рух": Резніков вважає, що Захід надасть Україні ракети для HIMARS, які б'ють на 300 км

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив переконання, що західні партнери нададуть Україні снаряди для РСЗВ HIMARS, здатні вражати цілі на відстані 300 км.

53ff669f84c15b8fce8b0be229e5425a_16.07.22

Очільник оборонного відомства також наголосив, що для будь-якої спроби контрнаступу українських військ потрібно більше ракет і артилерії. Пише ТСН. 

Про це Резніков сказав в інтерв'ю виданню Financial Times.

"Я думаю, що це поетапний рух. Ми доводимо, що можемо ювелірно використовувати їхню зброю і точно влучати у цілі, і отримуємо більше зброї та ще й з довшим радіусом дії", – розповів міністр.

Він також схвально висловився про системи HIMARS за точність ударів з них. Резніков зауважив, що ці РСЗВ допомогли скоротити кількість втрат ЗСУ на Донбасі.

Нагадаємо, очільник Міноборони заявив про очікування, що Україна почне контрнаступальну кампанію цього року. Він також сподівається на отримання більшої кількості систем великої дальності, зокрема HIMARS.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це поетапний рух": Резніков вважає, що Захід надасть Україні ракети для HIMARS, які б'ють на 300 км 5.00 5 2
Політика / Україна
16.07.2022 769
Еще материалы раздела «Україна»