НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2022 481

Пентагон не бачить ознак перепродажу зброї Заходу в України

Пентагон не бачить жодних ознак того, що передана Україні зброя, використовується в інших країнах, крім як на полі бою проти російських окупантів.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Пентагону.

За словами представника Пентагону, США не відстежують зброю, однак добре знають, що українці використовують її та не бачили жодних ознак того, що вона пішла кудись, окрім як для боротьби з Росією.

"Не відслідковувати і не знати, куди йде ця зброя, я думаю, це різні речі, і я маю на увазі, що ми не відстежуємо використання українцями нашої конкретної зброї, але ми також ніде більше не бачимо ознак того, що ця зброя була передана будь-кому, крім ЗСУ", - додав представник.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами голови Міноборони Олексія Резнікова, Україна не може стати джерелом контрабандної зброї у світі, оскільки їй необхідно воювати з російським агресором.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пентагон не бачить ознак перепродажу зброї Заходу в України 5.00 5 1
Політика / Україна
17.07.2022 481
Еще материалы раздела «Україна»