<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2022 686

До +15. Синоптики попередили про різке похолодання в Україні

Вже за кілька днів на країну очікує чергова зміна погоди, цього разу температура суттєво знизиться.

Похолодання торкнеться одразу кількох регіонів країни, найбільш відчутним зниження температури буде у Львові, Івано-Франківську та Ужгороді. Західні області також можуть спіткати сильні опади і поривчастий вітер. У південних та східних областях різкого похолодання поки що не прогнозують. Пише НВ. 

Львів

24 липня у Львові температура повітря знизиться до +16 °C вдень та +12 °C у нічний час. Небо буде хмарним, а також очікується сильний дощ. Вранці пориви вітру можуть досягати 14 м/с.

Івано-Франківськ

В Івано-Франківську спека близько +36 °C зміниться на +17 °C 24 липня та +15 °C 25 липня. Вночі температура знизиться до +12 °C. Погоду прогнозують хмарну та дощову.

Ужгород

В Ужгороді показники під +40 °C 24 липня різко впадуть до +18 °C у денний час і +12...+14 °C уночі. Синоптики обіцяють сильні опади.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +15. Синоптики попередили про різке похолодання в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2022 686
Еще материалы раздела «Суспільство»