<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2022 699

Здадуться ще до початку наступу: Арестович повідомив, скільки окупантів "топчуться" в Херсонській області

На сьогодні в Херсонській області зосереджені від 12 до 15 тис. російських солдатів. Це вже проріджені батальйонно-тактичні групи.

8d8d8ebc8208fff0ab70b882debc1232_17.07.22

Окупанти здадуться ще до початку контрнаступу ЗСУ в Херсонській області. Пише ТСН. 

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним 16 липня.

"Там десь 15 БТГ топчеться, це проріджені вже БТГ. Якщо множити, то це 12-15 тисяч військ. Це все, що там є", – повідомив радник голови ОП.

Він також висловив переконання, що ворожі війська здадуться ще до початку наступу українських захисників, оскільки ЗСУ вже атакують за допомогою HIMARS та артилерії їхні склади з боєприпасами і командні пункти в Херсонській області.

Окупантам при цьому не допоможуть мінні поля.

"Вони, звичайно, замінували підходи, але знайдеться "гвинт з лівою різьбою". У сучасній війні працює не кількість загороджень, а воля до перемоги. Коли вони розбіжаться або не будуть чинити опору, мінні поля ми якось пройдемо", – розповів Арестович.

Нагадаємо, в ОК " Південь" повідомили, що українські військові хоча і повільно, зате тихими, впевненими кроками продовжують просуватися на Херсонському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Здадуться ще до початку наступу: Арестович повідомив, скільки окупантів "топчуться" в Херсонській області 5.00 5 2
Політика / Україна
17.07.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»