<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2022 1521

У Зеленського відреагували на наказ Путіна захопити Харків і область

Єдиний план Росії - це вбивати і руйнувати, спалювати українські землі, не маючи реальної можливості їх захопити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка в Twitter.

"Тому єдиний вихід - закінчити війну на умовах України і звільнити всі наші території. Будь-який інший шлях веде до нескінченної війни, обстрілу і загрози нових анексій", - заявив він, відреагувавши на звіт Інституту вивчення війни (ISW) про те, що Путін віддав наказ захопити Харків і область.

Нагадаємо, в сьогоднішньому звіті ISW говорилося, що Путін наказав російським військам захопити місто Харків і решту неокупованої Харківської області, попри крайню малоймовірність успіху.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського відреагували на наказ Путіна захопити Харків і область 5.00 5 2
Політика / Україна
17.07.2022 1521
Еще материалы раздела «Україна»