НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.07.2022 861

Навіть труси не продають: Собчак обурилася, що її друга-росіянина відмовилися обслуговувати у люксовому бутику в Італії

Йде п'ятий місяць війни, яку Росія розв'язала на території України. Скасування росіян у світі високої моди продовжується. Цього разу у скандал, який спалахнув за участю росіянина, втрутилася навіть Ксенія Собчак.

У своєму телеграм-каналі Собчак публічно обурилася, що у бутику у Флоренції її другові відмовилися продавати речі, пояснивши клієнту, що вони не обслуговують росіян. Пише ТСН. 

"У боттега у Флоренції ** уїли зовсім і не продали моїм друзям плавки та ляпанці. Через те, що російський паспорт. Це взагалі нормально?", — написала Собчак.

Знайомий журналістки, котрий, нажаль, не представився продавчині, прийшов до бутика Bottega Veneta для того, щоб придбати одяг. Але продавчиня люб'язно відповіла чоловікові, що згідно з інструкцією, бутик не продає товари людям із російським громадянством. Чоловік обурився, але уточнив, чи могли його друзі італійці, з італійським паспортом придбати для нього товари і передати їх йому в руки тут в бутику. На що продавчиня відповіла: "Сер, якщо ваш друг хоче подарувати вам речі, це його право".

Раніше ми розповідали, що бренд Chanel та інші люксові бренди у всьому світі не продають нічого росіянам через розв'язану РФ криваву війну в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Навіть труси не продають: Собчак обурилася, що її друга-росіянина відмовилися обслуговувати у люксовому бутику в Італії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.07.2022 861
Еще материалы раздела «Суспільство»