НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2022 516

У Херсонській області окупанти переміщуються ближче до цивільних – Соболевський

Збройні сили України знищують склади та командування військ РФ на Херсонщині. Через це росіяни почали дислокуватись.

3c0511fe06feffd455fee16aea50bd24_18.07.22

На Херсонщині російські загарбники намагаються захиститись від ударів української армії, переміщаючись туди, де їх будуть оточувати мирні жителі. Пише ТСН. 

Про це повідомив у Телеграм перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

"Крайні успіхи ЗСУ на Херсонщині, особливо серія знищених військових складів, місць компактного розміщення особового складу, штабів, центрів накопичення та ремонту техніки, змусили орків зайнятися зміною дислокації. Частину захоплених раніше приміщень, серед іншого, навчальних закладів, орки "добровільно" залишають, переїжджаючи в безпечніші, на їхню думку. Причому основний критерій безпеки для них - це якомога більша кількість наших людей, які живуть якомога ближче", - написав Соболевський.

Раніше стало відомо, що Росія зміцнює оборонні позиції на окупованих територіях півдня України. Заходи включають переміщення живої сили, техніки та оборонних запасів між Маріуполем і Запоріжжям, а також у Херсоні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Херсонській області окупанти переміщуються ближче до цивільних – Соболевський 5.00 5 2
Політика / Україна
18.07.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»