<
НОВИНИ ДНЯ: Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирський  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червні  Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2022 627

"Нам тільки кажуть – підгузки поміняйте": окупанти скаржаться, що Україні постачають зброю, а в них немає навіть танка

Російські окупанти скаржаться на відсутність озброєння.

a67b82a304263163f28ca6fc3870205f_18.07.22

Вояки розповідають, що в них немає навіть танка. Пише ТСН. 

Про це в розмові, яку оприлюднило ГУР Міноборони окупант скаржиться своїм рідним.

Окупант розповідає своєму батькові, що на його ділянці фронту обіцяли сформувати новий батальйон, але так і не сформували і ротації не відбулося.

"Нас тут залишилось менше 200. А за списками понад 20 тисяч. Нам тільки кажуть: "Підгузки поміняйте. Чого ви боїтесь?" А вони нам їх видали? А "туди", в новинах хлопці читають, озброєння нове поставляють. А у нас ніх**я. У нас навіть жодного танка немає. У нас був танк один – 72. Його спалили. Склади наші з боєприпасами всі знищили. Вони тепер тил почали їб*шити. Все командування стоїть за 90 кілометрів від нас. Навіть якщо в нас щось станеться, якщо нам якась допомога потрібна, вони просто не встигнуть приїхати. Нас просто зітруть з лиця землі", - говорить окупант.

Нагадаємо, що один з окупантів зізнався у вбивстві мирних жителів. Загарбник вбив жінку, яка, на його думку, була навідницею, та застрелив чоловіка.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Нам тільки кажуть – підгузки поміняйте": окупанти скаржаться, що Україні постачають зброю, а в них немає навіть танка 5.00 5 2
Політика / Україна
18.07.2022 627
Еще материалы раздела «Україна»