НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
18.07.2022 1197

ЗСУ нанесли серйозний удар в глибокий тил Луганської області, - Гайдай

Окупанти втратили кілька складів та командний центр. ЗСУ вдарили в глибокий тил Луганської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.

"Більше тижня тому Шойгу доповів про повне захоплення Луганської області, але на невеличкій території області ЗСУ й до сьогодні завдають втрат росіянам", - сказав голова ОВА.

За його словами, виїхати з окупованих міст та сіл можливо або через Росію, або через один із населених пунктів Харківської області.

"Ті, хто хотів отримати "руський мир", із радістю стоять в величезних чергах за хлібом, живуть без світла, води та газу", - продовжив голова області.

За словами Гайдая, запустити "Азот" росіяни не в змозі. Вони запрошують робітників для "відновлення" виробництва, які потім отримають повістки.

Нагадаємо, окупанти штурмували українські війська на Слов'янському та Бахмутському напрямках.

Ворог продовжує обстрілювати та намагатися штурмувати Слов'янськ, але українські військові відбивають спроби.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ нанесли серйозний удар в глибокий тил Луганської області, - Гайдай 5.00 5 2
Політика / Україна
18.07.2022 1197
Еще материалы раздела «Україна»