<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2022 1209

Гроші замість житла: Тбілісі змінює формат підтримки біженців з України

Від 15 липня українці отримають грошову допомогу, а програма забезпечення житлом припиниться 31 липня.

Від кінця липня столиця Грузії Тбілісі змінить формат підтримки українців, які переїхали до цієї країни через війну. Мерія зупиняє програму забезпечення українців житлом. Пише ТСН. 

Про це інформує "Грузія Онлайн".

Від 15 липня українці отримають грошову допомогу, а програма забезпечення житлом припиниться 31 липня. Щомісячна грошова допомога визначена в розмірі 300 ларі (близько $100) на сім'ю і 45 ларі ($16) на людину додатково. Крім цього, міжнародні організації (World Vision і UNHCR) розглядають пакет допомоги в розмірі 235 ларі ($80) на людину.

Зазначається, що у перші ж дні російсько-української війни Тбілісі задіяло спеціальну програму – громадян України, які прибувають до Грузії і звертаються із проханням про житло, столична мерія розміщує у різних готелях із триразовим харчуванням.

У межах програми Тбілісі вже прийняло понад 5100 осіб, з них понад 2300 осіб досі проживають у до 40 готелях столиці.

Раніше єврокомісарка повідомила, скільки українців вже повернулися додому і як багато ще залишаються на чужині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гроші замість житла: Тбілісі змінює формат підтримки біженців з України 5.00 5 2
Політика / Світ
18.07.2022 1209
Еще материалы раздела «Світ»