<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
18.07.2022 509

Тіньовий міністр оборони Канади закликає збільшити військову та фінансову допомогу Україні

У Консервативній партії Канади стурбовані послабленням підтримки України з боку уряду Джастіна Трюдо та закликають збільшити військову та фінансову допомогу Україні в протистоянні з РФ.

james_bezan_2

Про це у коментарі Guildhall заявив депутат Палати громад Канади, тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан.

«Консерватори (Консервативна партія Канади – ред.) глибоко стурбовані послабленням підтримки України з боку ліберального уряду Трюдо. Повернення газотурбінних двигунів до Росії через Німеччину, всупереч санкціям проти Росії, які підтримав парламент Канади, є ляпасом нашим українським союзникам», - заявив політик.

«Канада та міжнародна спільнота мають зміцнити рішучість у протистоянні незаконному вторгненню в Україну, і така підтримка має включати додаткову фінансову допомогу та допомогу у постачанні летального озброєння, а також рішення для Європи у сфері енергетики для нейтралізації залежності від газу та нафти з РФ», - зазначив Джеймс Безан.

«Консерватори продовжать закликати до додаткових заходів, які допоможуть Україні перемогти в цій війні проти жорстокого путінського режиму», - підсумував тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан.

Раніше у Сенаті Сполучених Штатів Америки сенатор-республіканець Ден Салліван заявив, що країни-члени НАТО, як США та Канади, так і європейські союзники, мають зробити більше для підтримки України та зміцнення обороноздатності альянсу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тіньовий міністр оборони Канади закликає збільшити військову та фінансову допомогу Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
18.07.2022 509
Еще материалы раздела «Світ»