НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.07.2022 673

Його не впізнати: Рассел Кроу потрапив під приціл папараці з молодою коханою та двома синами

Актор, якого багато хто знає за ролями в таких фільмах як "Ігри розуму", "Гладіатор" та "Гарний рік", потрапив під приціл фотографів у Європі.

8eb602bcf4b579a15db80f62514e58ce_19.07.22

Зараз Рассел Кроу проводить час у Римі, оскільки там відбуваються знімання фільму "Папський екзорцист" (англ. — The Pope's Exorcist), у якому Кроу зіграє головну роль. Картина розповідатиме про Габріеля Аморта, священика, який був головним екзорцистом Ватикану і за своє життя здійснив понад 100 тисяч екзорцизмів. Пише ТСН. 

 

Між зніманнями Кроу відпочиває як і всі звичайні люди – ходить із родиною у кафе та гуляє містом. У п'ятницю, 15 липня, 58-річного актора помітили, коли він у компанії своєї дівчини - 32-річної Брітні Теріоті та двох синів Чарльза і Теннісона ходили на обід.

Після цього вони вирушили на прогулянку, щоб оглянути пам'ятки. Багато фотографував. Іноді до актора підходили шанувальники та просили автограф чи фото і він, судячи з матеріалу Daily Mail, нікому не відмовляв. Однак Рассел досить сильно змінився: набрав у вазі та відростив дуже довгу бороду.

Оценка материала:

5.00 / 2
Його не впізнати: Рассел Кроу потрапив під приціл папараці з молодою коханою та двома синами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.07.2022 673
Еще материалы раздела «Суспільство»