<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
19.07.2022 1726

Терміни "спецоперації" незмінні: Пєсков вкотре цинічно збрехав про війну в Україні

Речник очільника Кремля Путіна Дмитро Пєсков вкотре цинічно збрехав, що російська армія цілиться та б’є лише по військовим об’єктам.

Дмитро Пєсков, не змінюючи пропагандистської риторики, знову збрехав. На цей раз він висловився про обстріли з боку окупантів мирних українських міст. Прессекретар Путіна виключає удари по цивільних об’єкта інфраструктури. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв’ю держтелерадіо Ірану, цитує "ТАСС".

За словами Пєскова, який продовжує цинічно брехати всьому світу про “спецоперацію” в Україні, армія РФ начебто не обстрілює цивільні об’єкти інфраструктури.

“Російські військові в ході спецоперації працюють дуже акуратно, за винятком будь-яких ударів по цивільній інфраструктурі, чого не можна сказати про українських військових”, - цитає Пєскова пропагандистське російське видання “ТАСС”.

Також речник Путіна вважає, що “спецоперація завершиться після досягнення її цілей, але чітких часових рамок немає”.

Зазначимо, що в супереч словам Пєскова є конкретні факти обстрілу росіянами цивільної інфраструктури Вінниці, Кременчука, Миколаєва, Дніпра та Часового Яру на Донеччіні. Внаслідок ворожих обстрілів загинули десятки українців, багато людей потрапило в лікарні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Терміни "спецоперації" незмінні: Пєсков вкотре цинічно збрехав про війну в Україні 5.00 5 3
Політика / Росія
19.07.2022 1726
Еще материалы раздела «Росія»