<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києвівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.07.2022 702

На заході вдарить спека, а на півночі - дощі: прогноз погоди на 19 липня

В Україні у вівторок, 19 липня, очікується хмарна погода. Лише на півночі синоптики прогнозують дощі з грозами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, у північній частині України 19 липня пройдуть короткочасні дощі, місцями - з грозами. Також прогнозується західний вітер - 5-10 м/с.

Температура повітря в західних областях підвищиться до 25-30 градусів тепла. На півночі денна температура складе 19-22 градуси вище нуля. У той же час в східних, центральних і південних регіонах стовпчик термометра покаже 25-26 градусів з позначкою "плюс".

Вночі температура повітря в Україні коливатиметься від +9 до +14 градусів.

Нагадаємо, погода в Україні зміниться з приходом антициклону на ім'я Юрген, який зумовить відсутність опадів на значній території та комфортну температуру.

Оценка материала:

5.00 / 2
На заході вдарить спека, а на півночі - дощі: прогноз погоди на 19 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.07.2022 702
Еще материалы раздела «Суспільство»