<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
19.07.2022 553

"Оборона досить серйозно побудована": військовий експерт - про імовірність наступу окупантів на Харків

Військовий експерт Олег Жданов оцінив імовірність повторного наступу ворога на Харків.

Загроза нападу російських окупаційних військ на Харків відсутня, адже необхідних ресурсів у ворога на сьогодні немає. Пише ТСН. 

 

Про це 18 липня розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму Youtube-каналі.

"Тих військ, які знаходяться на харківському напрямку, навіть з урахуванням 144-ї танкової дивізії з 20-ї армії, недостатньо, щоб рухатися на місто. По-перше, треба прорвати нашу оборону, а вона там досить добре укріплена. Про це навіть свідчить те, що Росія, кинувши в бій резерви, змогла відновити становище по тій лінії, з якої ми відтісняли їх до кордону. Далі вони пройти не змогли. Так, вони повернулися на вихідні позиції, нам довелося відступити на них, але далі вони не пройшли. Оборона досить серйозно побудована", - заявив він.

Водночас Жданов припустив, що окупанти продовжать обстрілювати місто, зокрема з авіації та артилерії.

Нагадаємо, що ТСН отримала ексклюзивні кадри звільнення Дементіївки, яка і зараз унеможливлює наступ на Харків.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Оборона досить серйозно побудована": військовий експерт - про імовірність наступу окупантів на Харків 5.00 5 1
Політика / Україна
19.07.2022 553
Еще материалы раздела «Україна»