<
НОВИНИ ДНЯ: Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
Політика
Європа
20.07.2022 1045

Польща отримала від США перші 28 танків Abrams у найсучаснішій версії

Польща отримала від США перші 28 танків Abrams. Це перший етап контракту на поставку 250 таких танків у найсучаснішій версії до збройних сил Польщі.

Міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак переконаний, що Abrams значно зміцнять бронетанкові війська. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Твітері.

"Танки Abrams будуть використовуватися для навчання бронетанкових підрозділів. Перші 28 одиниць вже в нашій країні. Це перший етап контракту на поставку 250 танків Abrams у найсучаснішій версії до збройних сил" ,- повідомив Блащак.

Міністр оборони Польщі зазначив, що Росія активно використовує бронетанкові війська та артилерію під час обстрілів українських територій.

"Тому для нас страховка у вигляді найкращих і найсучасніших танків у світі буде гарантією відлякування російського агресора", - наголосив очільник міноборони Польщі.

Блащак також нагадав, що нещодавно Польща додатково замовила у США 116 танків Abrams старшої генерації, які збройні сили отримають наступного року. До того ж Варшава заплатить лише за їх розконсервування зі складів США.

Нагадаємо, міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак раніше привіз до України самохідні артустановки "Краб".

Оценка материала:

5.00 / 1
Польща отримала від США перші 28 танків Abrams у найсучаснішій версії 5.00 5 1
Політика / Європа
20.07.2022 1045
Еще материалы раздела «Європа»