<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2022 516

Великий успіх української армії супроводжують фейки, які поширює російська пропаганда – Арестович

Великий успіх української армії супроводжують фейки, які поширює російська пропаганда. Тобто після кожного успіху ЗСУ на фронті росіяни починають публікувати в соцмережах “зраду”.

3738c61917fb824c96a96232e78e9773_20.07.22

“Зрада”, яку розповсюджують російські пропагандисти - це каталізатор, який показує, що в української армії на фронті є успіхи. Бо після того, як ЗСУ проведуть на окремих напрямках контрнаступальні дії, в соцмережах починають з’являтися повідомлення про відсутність позитивних тенденцій у війні. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Коли ми маємо успіхи на фронті, російські інформаційні структури починають атакувати пересічних громадян України, вкидаючи тотальну зраду. Знають, на що тиснути. Минулої доби ми мали п'ять великих успіхів на фронті. І одразу почалося: продали зброю, Єрмак – зрадник, Резніков – теж, кинули гинути солдатів, погрози масованого ракетного удару”, – розповів Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Зеленський своїм указом звільнив заступника голови СБУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Великий успіх української армії супроводжують фейки, які поширює російська пропаганда – Арестович 5.00 5 1
Політика / Україна
20.07.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»