<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Світ
20.07.2022 753

У США захоплюються майстерністю ЗСУ у використанні HIMARS - пані посол Маркарова

Пані посол України в США Оксана Маркарова каже, що ефективне використання РСЗВ українськими воїнами викликає справжнє захоплення у Сполучених Штатах.

c2a0df2de6aba8a90a66289523812e6f_20.07.22

Воїни ЗСУ вже протягом декількох тижнів активно знищують склади та позиції російських окупантів за допомогою HIMARS. Тому партнери на політичному рівні, а особливо колеги з Пентагону, регулярно дають позитивну оцінку діям наших військових.

Про це Маркарова розповіла в інтерв’ю "Радіо Свобода". Пише ТСН. 

"Ми постійно чуємо захоплення, я не боюся навіть цього слова, не лише сміливістю українців та ЗСУ, але також і тим, наскільки майстерно на полі бою, в таких важких умовах і наскільки ефективно ми використовуємо всю зброю, яка є в України", - зазначила Маркарова.

Пані посол також додала, що співпраця, яка є зараз зі США, і обмін інформацією, і взаємна прозорість, перебувають на доволі високому рівні.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що українським військовим вдалося стабілізувати ситуацію на фронті.

Важливим чинником, що сприяв утриманню українськими захисниками оборонних рубежів і позицій, Залужний назвав вчасне прибуття М142 HIMARS, які завдають прицільних ударів по ворожих пунктах управління, складах зберігання боєприпасів та пального.

Оценка материала:

5.00 / 2
У США захоплюються майстерністю ЗСУ у використанні HIMARS - пані посол Маркарова 5.00 5 2
Політика / Світ
20.07.2022 753
Еще материалы раздела «Світ»