НОВИНИ ДНЯ: Всього +3 градуси. Синоптики попередили, яка погода в Україні буде в перший день жовтня  Якщо Путін вдарить по АЕС: сценарії загроз і виживання  "Втручання" у вибори в США: Україна просуває план перемоги, Захід шукає виходу з війни будь-якою ціною  Заморозки у жовтні - звичайне явище. Якої погоди очікувати в Україні у другий місяць осені  Коли День захисників і захисниць України 2024 року: чому змінилася дата святкування  Головний економіст Китаю зник після критики в бік Сі Цзіньпіна, - WSJ  "Формула миру може припинити війну": Зеленський розповів, як обійти вето Росії в Радбезі ООНвсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2022 798

Український генерал-лейтенант висловився, чому провалився бліцкриг Путіна в Україніі

Окупаційна армія Російської Федерації програла першу стратегічну наступальну операцію, бо мала помилки в управлінні та логістиці.

98e398e93a24874784297e6551176986_20.07.22

Ексзаступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко вважає, що було багато ворожих угруповань, що заходили до України. Усіма керував генеральний штаб у Москві, а це неправильно. Пише ТСН. 

Таку думку він висловив в інтерв'ю OBOZREVATEL.

"Це як битися розчепіреними пальцями", - наголошує Романенко.

За його словами, проблеми з логістикою були пов'язані з тим, що угрупованням видали боєприпаси і пальне та інше, щоб вони за тиждень закінчили "вирішення всіх питань".

"Окільки бліцкриг зірвався і провалився, подальше забезпечення пальним, продовольством, боєприпасами не здійснювалося. Логістика була незадовільною. Завдяки цьому ми змусили противника вийти з наших північних областей до РФ, потім перегрупуватися і зайти зі сходу і півдня", - наголосив колишній військовий.

Як повідомлялося, російський опозиційний політик Михайло Касьянов вважає, що диктатор Володимир Путін планував швидко провести свою "спецоперацію" в Україні та змінити її керівництво. За його словами, він хотів змінити владу в Україт та дійти до Одеси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Український генерал-лейтенант висловився, чому провалився бліцкриг Путіна в Україніі 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2022 798
Еще материалы раздела «Україна»