<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Політика
Росія
19.07.2022 938

У Медведєва черговий напад істерії: цього разу пофантазував про "мир на умовах РФ"

Послужник російського диктатора Путіна Дмитро Медведєв зробив чергову безглузду заяву у стилі кремлівської пропаганди.

f1cfa2330e0c8c2c5adaee8cb961af9c_20.07.22_1

Слуга Кремля 19 липня почав нав'язувати думку, що мовляв, Росія досягне "миру лише на своїх умовах".

Пропагандистську заяву заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв оприлюднив у своєму Telegram.

Медвєдєв у свої пропагандистській манері зробив низку різких заяв у бік західних політиків, який він обізвав "імпотентами". Також послужник Путіна стверджує, що США нібито стають "спонсором міжнародного тероризму".

"Висновок простий. Американська зброя, яка поставляється зараз в Малоросію, розповзатиметься по руках різномастних злочинців у світі. Точніше, вже на повну силу розповзається. Причому під "дахом" адміністрації та спецслужб США", – заявляє він.

Медведєв також розмріявся, що окупантам, які несуть колосальні втрати, вдасться досягти всіх поставлених цілей так званої "спецоперації".

"І буде мир. На наших умовах. А аж ніяк не на тих, про які верещать у Європі і за океаном політичні імпотенти, що розгубилися", – висловився представник РФ.

Нагадаємо, у річницю знищення Росією в небі над українським Донбасом малайзійського "Боїнга" Дмитро Медведєв вкотре пригрозив Україні "судним днем" у разі нібито нападу на Крим. Своєю чергою, президент України Володимир Зеленський назвав цю заяву "не дуже тверезою". За його словами, "ніхто не сприйматиме такого залякування".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Медведєва черговий напад істерії: цього разу пофантазував про "мир на умовах РФ" 5.00 5 2
Політика / Росія
19.07.2022 938
Еще материалы раздела «Росія»