НОВИНИ ДНЯ: Всього +3 градуси. Синоптики попередили, яка погода в Україні буде в перший день жовтня  Якщо Путін вдарить по АЕС: сценарії загроз і виживання  "Втручання" у вибори в США: Україна просуває план перемоги, Захід шукає виходу з війни будь-якою ціною  Заморозки у жовтні - звичайне явище. Якої погоди очікувати в Україні у другий місяць осені  Коли День захисників і захисниць України 2024 року: чому змінилася дата святкування  Головний економіст Китаю зник після критики в бік Сі Цзіньпіна, - WSJ  "Формула миру може припинити війну": Зеленський розповів, як обійти вето Росії в Радбезі ООНвсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2022 692

Яких втрат зазнала Росія в боях за Лисичанськ та Сєвєродонецьк: Резніков назвав цифри

Під час битв за Лисичанськ та Сєвєродонецьк Луганської області українські військові знищили близько 11 тис. російських окупантів.

5eb6a4ac11ffed574c3e89bd64b54dfa_20.07.22

Окрім того, понад 20 тис. російських армійців зазнали поранень. Пише ТСН. 

Про це міністр оборони України Олексій Резніков повідомив під час дискусії, організованої Atlantic Council 19 липня.

"За неофіційними оцінками росіян, у боях за Сєвєродонецьк і Лисичанськ загинуло близько 10-11 тисяч окупантів", – сказав очільник Міноборони.

Він уточнив, що ЗСУ ліквідували близько 2 тис. бойовиків з "ЛНР" і близько 8-9 тис. військовослужбовців збройних сил Росії.

Щодо 20 тис. поранених загарбників, то з них близько 6,5 тис. – це важкі травми з подальшою ампутацією кінцівок.

Нагадаємо, раніше радник голови Офісу президента Олексій Арестович запевнив, що під час боїв за Сєвєродонецьк і Лисичанськ російська армія досягла піку своєї боєготовності і сильнішою вже не буде.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яких втрат зазнала Росія в боях за Лисичанськ та Сєвєродонецьк: Резніков назвав цифри 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2022 692
Еще материалы раздела «Україна»