<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2022 636

Україна пропонує виробникам протестувати свою зброю на російських окупантах – Резніков

Україна запропонувала виробникам зброї із країн-партнерів протестувати нове озброєння на російських окупантах.

4ff1b01c124ea7c61d7d7bf133077ffa_20.07.22

Таким чином виробники зброї знатимуть наскільки їхнє озброєння ефективне в реальних умовах війни. Пише ТСН. 

Про це міністр оборони Олексій Резніков сказав під час дискусії, організованої Atlantic Council, 19 липня.

"Я думаю, для наших партнерів у Польщі, США, Франції, Німеччині або для наших турецьких партнерів це хороший шанс протестувати їхнє озброєння. Тому давайте нам інструменти, ми закінчимо роботу, і у вас буде нова інформація", - сказав Резніков.

За його словами, Україна зараз є, по суті, випробувальним полігоном.

"Багато зброї зараз тестується в справжніх умовах бою проти російської армії, яка має багато своїх сучасних систем. Вони мають інтелектуальні засоби радіоелектронної боротьби і зв'язку, засоби протиповітряної оборони, крилаті ракети і балістичні ракети, а також інше обладнання. Ми ділимося всією інформацією та досвідом з нашими партнерами. Ми зацікавлені у тестуванні сучасних систем у бою проти ворога", - зазначив Резніков.

Нагадаємо, ЗСУ звільнили від російських окупантів понад тисячу міст та сіл України. Захисникам належить звільнити ще понад 2 500 маленьких сіл і міст.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна пропонує виробникам протестувати свою зброю на російських окупантах – Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2022 636
Еще материалы раздела «Україна»