<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2022 1111

ЗСУ "хімарснули" Антонівський міст у Херсоні: гауляйтер Сальдо заявив, що переправа потребує ремонту

На Херсонщині ЗСУ вдарили по Антонівському мосту.

6c4c08c2847d93d1d15909f33d60cc7f_20.07.22

Інфраструктурний об'єкт зазнав руйнувань. Через що його закрили для вантажного транспорту. Пише ТСН. 

Про перекриття Антонівського мосту після ударів по ньому 20 липня повідомив гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо.

"У зв'язку з обстрілами Збройних сил України оголошується тимчасове обмеження руху автотранспорту Антонівським мостом. Для того, щоб ремонтно-відновлювальні роботи були завершені якнайшвидше, рух мостом буде дозволено лише легковому та пасажирському транспорту. Вантажний транспорт матиме можливість проїжджати через Каховську ГЕС", - сказав Сальдо.

Нагадаємо, що за минулу добу на Миколаївщині в результаті ворожих обстрілів поранення отримали 43 людини. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доправлені до медзакладів.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ "хімарснули" Антонівський міст у Херсоні: гауляйтер Сальдо заявив, що переправа потребує ремонту 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2022 1111
Еще материалы раздела «Україна»